Wil jij kans maken op een GRATIS gepersonaliseerde mp3?

Vandaag is het eerste kerstdag en hebben we net de kadootjes onder de boom mogen uitpakken. Voor mij is de maand december een bijzondere maand. Het enige wat nu nog ontbreekt is de sneeuw. Zoals jullie misschien al hadden gelezen of gezien op Facebook is naast de Kerstdagen en Oudjaarsdag 23 december mijn verjaardag. Hierbij wil ik iedereen nogmaals bedanken voor de vriendelijke berichtjes.

Op de een of andere manier is 2015 een jaar waarop ik veel dingen of momenten anders invul. En zo ook mijn verjaardag. Dit jaar was het voor mij een dag om niet alleen te ontvangen, maar ook mijn lieve mannetjes iets te geven. En dat ga ik aankomende dagen voortzetten voor twee van jullie. Dus zou jij ook wel een kadootje willen ontvangen? Lees dan verder.

Aankomende week ga ik 2 personen kiezen uit de ingezonden klachten of doelstellingen. Diegene krijgt van mij een GRATIS gepersonaliseerde mp3.

In mijn jeugd vond ik het heerlijk om rond deze tijd jarig te zijn. Het waren altijd gezellige tijden. Vanwege de kerstvakantie kwamen er veel vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes en niet te vergeten ooms & tantes op mijn verjaardag. Op deze mooie dag stond ik dan volop in de belangstelling. En niets is leukers dan aandacht te krijgen op je verjaardag wanneer je klein bent. Misschien popt er nu ineens een beeld bij je op als je terug denkt aan die tijd dat jij jarig was. Dat je in de vroege ochtend een mooie cadeau van je vader en moeder kreeg en dan ook die heerlijke verjaardagstaart met of zonder kaarsjes erop. Familie op visite met nog meer kadootjes ….. Heerlijk toch?

Dit jaar had ik mijn verjaardag anders ingevuld. Voor de mannen stond er onverwachts een middagje karten op het programma. Het mooiste moment van die dag was voor mij dat mijn jongens na twee heats uit hun karts stapte met een big smile, mega enthousiast en ze raakten er niet over uitgesproken.

karten 1 karten 2 karten 3

AFFIRMATIES KUNNEN JOUW LEVEN VERANDEREN

Nu even terug over wat nou precies mijn cadeau eventueel voor jou zal zijn. Misschien kennen jullie het wel ‘Affirmaties’. Afgelopen jaar ben ik met affirmaties bezig geweest en is er wel het een en ander veranderd. Voor degene die daar niet echt een beeld bij hebben, zal ik het even toelichten.

Affirmaties zijn positieve zinnen die je regelmatig herhaalt en die jou helpen in dagelijkse situaties.

Je gebruikt deze affirmaties dan ook om een doel te bereiken of een overtuiging te veranderen. Oftewel bekrachtigingen die je gebruikt om het doel wat je voor ogen hebt te bereiken. Door regelmatig een affirmatie te herhalen, ben je bezig om jouw onderbewuste te programmeren. Hierdoor zal je merken dat je gemakkelijker angsten kunt loslaten, dat je gewenste doelen kunt halen en dat je positiever over jezelf gaat denken. Het allerbelangrijkste van affirmaties is dat je ze regelmatig herhaald.

Ik wil jou het volgende vragen. Stuur mij per e-mailbericht jouw klacht of doel en dan kies ik aankomende dagen 2 personen uit voor wie ik een GRATIS mp3 ga uitwerken. In deze mp3 zal jouw affirmatie verwerkt worden en ben ik van mening dat jij jouw gewenste doel op een snellere, effectievere en doelgerichtere wijze gaat behalen.

Voorbeeld klachten of doelstellingen:

  • Ik wil in 2016 vaker sporten
  • Ik ben bang voor spinnen
  • Ik wil me zelfverzekerder voelen tijdens mijn presentaties
  • Ik heb rijangst en durf niet op de snelweg te rijden
  • Ik wil meer genieten van mijn opgroeiende kinderen in deze hectische tijd
  • Ik heb hoogtevrees en wil op wintersport
  • Ik vind het altijd lastig om keuzes te maken

 

Dus wil jij in aanmerking komen voor een op maat gemaakte mp3?

Schrijf mij dan een e-mailbericht met jouw klacht of doel via deze link info@gelukzitinjou.nl En dan kies ik misschien jou wel.

Vriendelijke groet,

Bianca L’abée