biancaMijn naam is Bianca L’abée woonachtig met mijn gezin in Nibbixwoud, in de kop van Noord-Holland. Ik ben opgegroeid in een zeer sportieve familie en had daar redelijk mijn weg in gevonden. Sport stond lange tijd bij mij op nummer 1.

Een aantal jaren geleden heb ik een sportongeluk gehad en daar heb ik whiplash klachten aan overhouden. Mijn hele wereld viel op dat moment in elkaar, waar ik voor stond was in één keer weg! Door de klachten kon ik mijn werkzaamheden niet meer op fulltime basis uitvoeren en ondervond ik er ook problemen mee in mijn privé leven. Na een paar jaar had ik eindelijk de juiste behandeling gevonden. Echt Super! Er ging een wereld voor me open, kon mijn werk weer redelijk uitoefenen en privé kon ik het sporten zelfs weer licht oppakken.

Maar ik bleef nog wel achter met een aantal klachten, veel  hoofdpijn, fit- en energieloos maar ook met de emotionele gevoelens van het sportongeluk. Na een tijdje realiseerde ik me dat ik hier geen genoegen mee wilde nemen, ik wilde net als een ander ook meer genieten van het leven! Dit was voor mij de reden om me te verdiepen in NLP. In eerste instantie voor zelfontwikkeling en een betere balans in mijn werk en privé!

Na het vinden van de voor mij juiste NLP opleiding, heb ik deze met veel plezier gevolgd. Het was een leerzame opleiding waarin veel  informatie, inzichten en oefeningen waren verwerkt.  Door de basistechnieken; Omdraai techniek, Zwart Wit terugspoel techniek (verleden en toekomst) en de Piekertechniek ben ik nu zelf in staat om iets aan mijn negatieve gevoelens, beelden en gedachten te doen en daardoor meer van het leven te genieten!

Tijdens de NLP opleiding kwam ik erachter dat NLP eigenlijk een onderdeel is van hypnose en dat wekte mijn nieuwsgierigheid.
Ik ben op zoek gegaan naar de beste opleiding en kwam uit bij Hypnose Instituut Nederland. Tijdens een kennismaking dag ‘playshop’ had ik mijn eerste echte ervaring met hypnose 2.0 en die was verbluffend. Ik was meteen verkocht. Door de snelle en effectieve werkwijze van Edwin Selij en het fantastische resultaat wist ik het ‘Dit is wat ik wil, dit is mijn roeping’.
De trainer is opgeleid door de allergrootsten in hypnotherapie, zoals Richard Bandler, John Grinder, Tom Silver, Anthony en Jessica Robbins, Milton Erickson, Justin Trance.

Vanaf de eerste dag van de opleiding is alles anders geworden. In de opleiding kreeg ik een verdieping op de basisoefeningen en verschillende hypnose technieken. Door de diverse opleidingen die ik heb gevolgd, bij het Hypnose Instituut Nederland, onder leiding van Edwin Selij mag ik nu de titel Hypnotherapeut 2.0 gebruiken. En dat zijn er maar een paar in Nederland. Zowel zakelijk als privé is er zoveel veranderd en kan ik oprecht zeggen dat mijn energie, zelfvertrouwen en eigenwaarde weer terug is. ‘Het geluk zit weer in mij’.

Nu wil ik de technieken die mij geleerd zijn overdragen aan jou. Want het geluk zit (ook) in jou! Het is een kwestie van aan de juiste knopjes draaien in je onbewuste zodat jij er zelf weer grip op hebt.

Inmiddels ben ik o.a. gecertificeerd door de Society of NLP als NLP Coach (Door NLP bedenker Richard Bandler) en gecertificeerd door Edwin Selij, eigenaar van Hypnose Instituut Nederland. Na jaren van opleidingen volgen en de kennis die ik heb opgedaan, ben ik één van de trainers bij het Hypnose Instituut Nederland.

Voor mij was het een bijzondere reis, die ik vanwege zelfontwikkeling ben ingestapt en inmiddels mag ik mijn cliënten begeleiden om eveneens de reis te maken naar GELUK.