In mijn sessie werk ik niet met ‘gewone hypnotherapie’. Er wordt gewerkt met diepe hypnose zodat ook diepgewortelde problemen aangepakt worden. Je zal merken dat je in hypnose bent geweest en dat het heel anders is dan hoe mensen over hypnose denken. Je wordt een “believer”!

Hypnotherapie bij angsten en fobie

Angst is een primaire emotie en het is goed dat we die hebben. Het is alleen jammer dat er heel veel mensen tegenwoordig irreële angsten hebben. Die angsten zijn op te lossen met een unieke hypnotherapie methode. Zelf heb ik een zeer lange tijd met diverse angsten rond gelopen, door mijn sportongeluk. Door mijn eigen geschiedenis met angsten, heb ik hierin mijn specialisme gevonden. Ik ben opgeleid door zoals Edwin Selij zichzelf noemt “de Fobiedokter”. Hij heeft mij al zijn skills aangeleerd en het stokje overgedragen, aangezien hij zelf geen sessies meer doet.

Hypnotherapie bij Stoppen met Roken

Stoppen met roken via hypnose. In twee sessie definitief van het roken afkomen, zonder enig probleem. Wie wil dat nou niet? Uiteraard probeer je het eerst op eigen kracht. En sommigen lukt dat ook. Maar bij velen lukt dat helaas niet. En wie krijgt dan de schuld? Inderdaad,   “de verslaving”. Maar roken is helemaal geen verslaving, het is gewoon gedrag. En gedrag kun je aanpassen met hypnose. Zo simpel is het. Wanneer jij met mij de uitdaging aangaat ben jij na 2 sessie een NIET-roker. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Stuur mij dan een e-mailbericht met daarin je telefoonnummer en dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Hypnotherapie bij onzekerheid

(Meer) Zelfvertrouwen krijgen, dat wil toch iedereen? Als we weinig zelfvertrouwen hebben lijkt het wel alsof we altijd excuses hebben om iets niet te doen. Je bent niet de enige. De één verbergt het alleen beter dan de ander. Door een hypnotherapie te ondergaan, krijg je meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld.

Gevolgen van onzekerheid

Onzekerheid kan tot gevolg hebben dat je je niet meer vrij voelt om datgene te doen wat belangrijk of nodig voor je is. Bijvoorbeeld om ‘nee’ te zeggen en voor jouw eigen belangen op te komen. Misschien ga je lastige situaties uit de weg of bereidt je ze (te) uitgebreid voor zodat je zeker weet dat er niks mis kan gaan.

Ernstige, langdurige onzekerheid kan allerlei gevolgen hebben voor jouw gezondheid, sociale leven, relatie en werk. Onzekerheid kan zich bijvoorbeeld uiten in:
•depressie
•verlegenheid
•faalangst
•schaamte- en schuldgevoelens over het ‘falen’
•eenzaamheid
•problemen op het werk
•relatieproblemen
•angststoornissen
•een sociale fobie
•paniek en straatvrees

Hypnotherapie bij Allergieën

Een allergie ontstaat door een reactie van het immuunsysteem. Die reactie was ooit nodig om je acuut te beschermen, maar is inmiddels ontwikkeld tot een onbewust automatisch programma. Elke keer als het allergeen langskomt, zorgt het onbewuste proces voor bescherming. Zelfs als er geen enkele dreiging meer is. Het immuunsysteem wordt immers aangestuurd door het onderbewustzijn, dat met hypnotherapie (her)geprogrammeerd kan worden. Met de juiste programmering zou het dus mogelijk moeten zijn om het afweersysteem te ‘leren’ minder heftig of helemaal niet te reageren op de aanwezigheid van allergenen.

Werkwijze bij de oplossing: Allereerst gaan we achterhalen welk proces achter de allergie zit, vervolgens installeren we het oplossingsprogramma en als laatste de “live test”. Is de live test niet mogelijk dan passen we de “future pace” toe. Een directe voorbereiding op een situatie in de toekomst. Kanttekening een notenallergie kunnen de reacties van het immuunsysteem zo heftig zijn, zelfs dodelijk. In die gevallen zal een “live test” niet uitgevoerd worden.

afbeelding allergie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hypnotherapie bij verslaving

Een andere categorie waarin ik gespecialiseerd in ben, is het stoppen met verslavingen. Ik weet uit ervaring hoe lastig het kan zijn om zelf te stoppen met een verslaving. Ik kan je ermee helpen in 2 à 3 sessies en op basis van resultaat. Je kan denken aan stoppen met roken, eten of drank.

Nog enkele voorbeelden waarvoor hypnotherapie veel gebruikt wordt zijn:
Gewichtsverlies, Migraine, Nagelbijten, Rouwverwerking, Spreken in het openbaar, Stotteren, Trauma, Pijnbestrijding

Staat je klacht of probleem er niet tussen? Stuur mij dan een e-mailbericht naar Info@gelukzitinjou.nl met je vraag en ik beantwoord hem binnen 2 dagen.