Hoi Bianca,
Het gaat nog steeds goed. Ik ben inmiddels 25 kilo kwijt en daar ben ik best blij mee. De laatste weken staat het een beetje stil, gaat niet zo snel meer naar beneden. Schommelt zelfs een beetje maar al met al mag ik natuurlijk niet klagen. Het gaat gewoon zoals het gaat. Merk het vooral aan de reacties van anderen en aan mijn kleding.
Ben van maat 50 naar 44/42 gegaan. Als het zwembad weer opengaat dan ga ik weer een abonnement nemen.
Groetjes van José van Texel januari ’17 (groepssessie oktober ’16)
update:
Hoi Bianca,
Met mij gaat het goed, er is inmiddels bijna 30 kilo af en ik ga nog even door. Ik hoop op 11-5 op mijn streef gewicht te staan van 70 kilo maar dan moet er nog best veel af tot dan dus weet niet of het een reeel streefgewicht is. Ben hoe dan ook blij met wat er af gaat dus ik zie wel hoe het gaat lopen de komende tijd. Ik blijf toch nog gemiddeld 3 kilo per maand kwijtraken tot nu toe. Als het zover is zal ik je een foto sturen.
Heel erg bedankt voor het maken van de mp3’s ik ben erg erg blij mee geweest en nog steeds luister ik bijna elke avond naar de eerste.
Buiten dat ik veel afgevallen ben zit ik ook erg lekker in mn vel en heb veel zelfvertrouwen gekregen door de mp3’s. Ik heb afgelopen week mn eigen praktijk opgezet en heb daar ook best veel vertrouwen in dat ik dat kan.
Groetjes José v/d Vis🌹 maart ’17

Hoi Bianca,
Tot nu toe ben ik 6 kilo kwijt, ik voel me goed en ga er voor. Ik heb nog steeds niet gesnoept wat voor mij een unicum is. Wel koop ik voor de kinderen snoep en chips, maar heb er zelf geen behoefte aan. Ook drink ik geen cola enz. meer.
Water drinken ging voorheen met moeite, nu gaat dat prima! Dus dat zat denk ik tussen de oren. Ik luister de audio tegenwoordig voor het slapen gaan en slaap daardoor veel beter. Ik heb dan ook geen spijt van deelname aan jullie programma en hoop op meer afvalkilo’s en ben zeker klaar voor de volgende stap.
Vriendelijke groet,  José
uit Hippolytushoef (deelname aan de groepssessie Januari ’17)

Hallo Bianca,

(deelgenomen in de groepssessies van oktober ’16)

Wat ik vooral merk qua veranderingen – naast gewicht – ook al meer energie, loopt allemaal ietsje soepeler/vlotter (okay, mag ook wel, ik sjouw ruim 13 KG minder mee dan voor ik aan dit avontuur begon).

Ook merk ik dat ik makkelijker ‘nee’ kan zeggen tegen snoep en koek. Tegen kaas en vleeswaren iets minder makkelijk, dat dan weer wel. En, voor mij een ‘luxeprobleem’ – mijn broekmaat is van 62 naar 58- gegaan (pas nu een broek 58, met riem).

Een boost in het andere eetpatroon is vooral ook dat het werkt. Hoe, maakt niet uit, maar het werkt, en (wat mij persoonlijk dan heel erg aanspreekt) het gaat zonder verboden, zonder moeten, en met relatief weinig moeite.

Dat zorgt dat dit goed bij mij werkt, en dat het niet voelt als een ‘dieet’ maar meer een lekker en gezonder eten levensstijl.

Qua maagband – ja – die voel ik soms. Eerst dacht ik ‘lijkt wel spierpijn in mijn maag’ (zou dat kunnen door het inkrimpen?) maar dat schijnt dus niet te kunnen – dus de maagband laat zich bij tijd en wijle toch wel ‘voelen’ – of meld in elk geval “hey, ik ben er nog hoor..”

Voor mij persoonlijk is alleen het bewegen nog een item waar ik best wat winst kan halen.  Het werkt niet echt mee dat ik een relatief statisch beroep heb (Systeembeheerder), maar vaker trap lopen (beneden naar toilet bijvoorbeeld) is nog een routine die ik moet kweken, bewust nadenken wat ik doe/ waar ik iets doe..

Eén keer per week sportschool is goed, maar niet genoeg..  ik denk dat ik die frequentie nog een iets mag opvoeren. Wel merk ik dat mijn uithoudingsvermogen / conditie langzaam beter word. Eerste keer na 5 minuten op de crosstrainer – bek af. (September), en nu is 20 minuten goed te doen.  Verschil is dat ik het nu ook meer wil.

Met vriendelijke groet,

Tom, Heerhugowaard. februari ’17


Hallo Bianca,

In oktober ’16 heb ik mee gedaan aan de groepssessie ‘afslanken met de Virtuele maagband’.

Gister op de weegschaal gestaan en blij verrast: in totaal nu 13,3 kg eraf.

Ik blijf het verbazingwekkend vinden, terwijl ik aan de éne kant het gevoel heb dat ik nooit ‘echt’ in hypnose raak…

Ik voel de band ook niet echt zitten of zo, maar merk wel verandering in gedrag en dat vind ik vele malen belangrijker. Ik hou me ook steeds vast aan je soort mantra “genoeg is genoeg”. Ook al ben ik helemaal geen sport of beweegmens (ik hou er gewoon niet van), maar ook het credo “meer bewegen is minder wegen” werkt, want ik betrap mezelf erop dat ik af en toe gewoon naar dingen zoek die ik thuis (even) naar boven moet brengen en/of boven moet halen en dan bijna fluitend de trap ff op en af loop .

Mijn maaltijden zijn sowieso kleiner dan ze voorheen waren, ik heb nu niet het idee dat ik met de zoveelste afvalpoging bezig ben. Ik ben me er ook erg van bewust dat dit iets is dat ik mijn leven lang vol kan blijven houden en het is nu ook wel leuk/haalbaar. Dit komt ook zeker door de ondersteuning via de verschillende audio sessies. De onderliggende belemmerende emoties of hinderend gedrag heb ik hierdoor kunnen loslaten.

En ik krijg er steeds meer vertrouwen in dat ik komende zomer mijn leuke nieuw gekochte jurkje aankan, wat nu al op de kast hangt te pronken.

Kortom: ik snap er allemaal nog steeds niks van, maar de weegschaal liegt niet en ook de reacties uit mijn omgeving die nu beginnen te komen bevestigen het: het werkt.

Hartelijke groet,

H. uit Heerhugowaard, februari ’17


Maagband:
Hoi Bianca, ik wilde je dit even laten weten. Het is nu 5 dagen geleden dat ik bij je ben geweest. Ik kwam vandaag thuis en was zo verrast, voelde me nog steeds voldaan terwijl ik met de lunch al minder had gegeten dan “normaal. Eten gaat nu goed; heb echt geen hongergevoel; ik vind dat zo verbazingwekkend!! 🙂
Marga, Purmerend, maart 2015


 

Angsten & Fobieën:
Ik werkte door mijn angst heen: het terugvallen naar een depressie. De sessie was heel succesvol, ik voelde mij gelijk na de sessie al opgelucht, er ontstond ruimte. Ik kon terugdenken aan deze herinnering zonder het beladen en beklemmende angstgevoel. Het voelt nu neutraal.
C. Heinen, Juni 2015


 

Persoonlijk ontwikkeling\nekklachten:
Bianca is echt een topper.
Ik zat al jaren met een naar gevoel over mijn vader en dat beheerste mijn hele leven, mijn vader is een narcist en daardoor had ik niet zo een goed gevoel over mezelf. Het was zelfs zo erg dat ik er verschrikkelijke nekpijn aan over hield. Na de 3 behandelingen door Bianca is de pijn verdwenen en het nare gevoel wat ik altijd had door mijn vader, dat is weg. Ik kan er wel aan denken maar ik kan er niet meer bij met mijn gevoel. Het raakt me niet meer. Ik ben haar echt heel dankbaar.
C.N., Utrecht Augustus 2015


 

Dwangneurose:
Mijn eerste keer onder hypnose, erg spannend want wat ik ervan verwachten kon was me nog niet duidelijk en eigenlijk had ik nogal mijn twijfels.
We eerst gesproken over wat hypnose inhoudt, wat je wel en niet zult gaan doen (je doet namelijk alleen dingen die je zelf ook wilt onder hypnose, en wat je niet wilt doe je niet) en gesproken over mijn klachten. De belangrijkste was dat ik al bijna heel mijn leven dwangmatig aan mijn gezicht krab. Zo erg dat er nu allerlei verkleuringen en littekens zichtbaar zijn. In het begin zei ze dat 1 van mijn handen lichter werd en lichter en loskwam van mijn been en dat gebeurde. Nog steeds ben ik verbaasd. Ik vond het een hele aparte ervaring, sessie en was benieuwd of het zou lukken. Nou, het is gelukt! Ik kan nu van mijn gezicht afblijven. Mijn handen gaan soms nog automatisch omhoog, als ik dat merk zeg ik “dat hoeft niet meer” en dan kan ik het laten. Terwijl ik het hiervoor zeker niet kon laten.
Gaaf he. Ik ben er erg blij mee en ga binnenkort weer terug naar Bianca voor andere probleempjes.
T.C. Verdikt-Ter Horst Wormerveer, september 2015


 

Angsten bij Kinderen:

Onze dochter was echt panisch voor spinnen en werd daar dan ook behoorlijk mee gepest op school, zeker nu in de spinnentijd. Ze rennen dan met een spin achter haar aan. Na 1 sessie met Bianca was ze er ook meteen vanaf. Echt leuk om te zien hoe Bianca met kinderen omgaat. Ze stelt ze meteen op hun gemak. Afgelopen week kwam ze thuis en zei ze vol trots, dat kinderen haar niet meer pestte en zelfs waren ze nieuwsgierig naar wat de hypnotiseur nou bij haar had gedaan. De juf sprak me er ook nog over aan. Misschien leuk als je een keer bij ons op school komt? Nogmaals bedankt!
S.N. uit Purmerend, augustus 2015


 

Hey Bianca,

Ik loop al een hele tijd met de gedachte in mijn hoofd dat het leuk zou zijn jou even te laten weten dat het goed gaat met F.
Dat is al een tijdje zo, maar helemaal de laatste weken maakt ze enorme stappen. Sinds ze bij jou geweest is, leek ze steeds wel wat meer zelf te willen en wat meer los te willen laten. In november ben ik voorzichtig begonnen met het maken van de afspraak dat ik op mijn werkdagen niet meer mee de klas in zou gaan.
Ik zou haar dan op het parkeerterrein afzetten en alleen op woensdag en vrijdag nog meegaan naar binnen. Eerst hadden we afgesproken over 3 weken, maar toen het zover was, was zij er nog niet klaar voor.
Toen hebben we duidelijk begin december afgesproken en toen was het goed. Ze heeft er daarna niet één keer meer een probleem van gemaakt.

Nu ging ik haar vorige week bij een vriendinnetje ophalen en was ik vergeten dat zij op de fiets was. Ze zei, mam ik fiets zelf wel naar huis en dat heeft ze gedaan en ik ben in de auto achter haar aangereden. Toen we thuis waren zei ze, zo nu heb je gezien dat ik dit kan, dus dan kan ik voortaan wel zelf naar school. Ook zei ze dat de sessies met jou haar toch echt wel hadden geholpen. Mooi hè!
S.B. Wognum, december 2015


 

Maagband:
Ik heb de maagband training gevolgd bij Bianca in oktober 2015. Na het volgen van de 2-daagse training ben ik een persoonlijk traject aangegaan bij Bianca, 1 op 1 sessies. En heb ik nu een totaal andere visie op voedsel gekregen. Ik heb opeens veel meer trek in gezonde voedingsmiddelen, snoep en ongezond voedsel heb ik totaal geen behoefte meer aan. Frisdrank heb ik sindsdien totaal niet meer naar omgekeken.
Dat de training begon woog ik 90.5 kilo. Nu 3 maanden later ben ik nog maar 74 kilo en dit na eigenlijk niet eens heel bewust ermee bezig te zijn geweest. Het voelde meer als vanzelf en een nieuwe manier van leven die is geïntegreerd in mijn onderbewustzijn.
Ik voelde mij toen echt veel te dik en had het gevoel dat niks ging helpen en had ook het gevoel van oh dat ene chocolaatje kan er ook nog wel bij. Door de maagband heb ik van binnen gewoon een kering gemaakt waardoor ik het mezelf waard vond om goed voor mijn lichaam te zorgen. Nu ik 74 kilo ben met mijn 1.77 voel ik me helemaal gelukkig en voel me zeker van mezelf!
C. Mirck, Neck 6 januari 2016