“Masterclass”

Virtuele Maagverkleinings Training

 

Next generation virtuele maagband

 

Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose, is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose” een écht maagverkleining te installeren bij mensen die willen afslanken, met alle voordelen van een ‘normale’ maagverkleining.

Je ziet nu veel virtuele maagbandtrainingen, maar uit onderzoek blijkt dat mensen minder geloven in een maagband. Zelfs in ziekenhuizen wordt het niet meer gedaan en wordt alleen de maagverkleining toegepast. Om daarop in te spelen heb ik een speciaal protocol ontwikkeld met betere resultaten (op de lange termijn) en hogere succespercentages. De virtuele maagband is namelijk een aflopende zaak.

De resultaten van een maagverkleining zijn spectaculair te noemen. Studies wijzen uit (Annals of Surgery) dat het bij hele zware mensen een succespercentage oplevert van 93%. Het verbetert slaapapneu en diabetes, maar een echte operatie heeft altijd risico’s. Deze ‘operatie’ niet!

Ben je nu al aan de slag als (hypno)therapeut?

Ben je op zoek naar de nieuwste technieken op het gebied van afslanken?

Wil jij van jouw praktijk een goedlopende praktijk maken, dan is deze training zeker iets voor jou!

Nieuw jasje

Na alle praktijkervaringen is het oude protocol van ‘de virtuele maagband’ (die steeds minder werkt) geoptimaliseerd naar de huidige versie. Ik stuitte gedurende de trajecten met cliënten op bepaalde problematiek (zoals het idee dat een maagband niet werkt, want dat las ik als reactie op mijn oude promoties…) en door het bundelen van de ervaringen en de kennis als hypnotherapeut is deze vernieuwde versie ontstaan.

Deze tweedaagse training is ontworpen om jou stap voor stap door een persoonlijk uitgetest proces te begeleiden. Dit programma zal je helpen je cliënten het gewenste gewicht te bereiken en te behouden.

Virtuele maagband resultaat

 

Wat je kunt verwachten?

Je kunt verwachten dat je na het volgen van de masterclass Virtuele Maagverkleinings training:

 • Duidelijk weet hoe je jouw cliënten blijvend kunt laten afvallen
 • Meer zelfvertrouwen en voldoende kennis om de virtuele maagverkleining te zetten en te onderhouden
 • Wanneer je (telefonisch) contact hebt, hoe je geïnteresseerde over de streep trekt
 • Een concreet programma hebt, die effectief en snel werkt

 

Wat er nodig is om deel te kunnen nemen?

 • Persoonlijke feeling om met klanten te willen werken
 • Gezonde nieuwsgierigheid
 • Voorkeur NLP/Hypnose Practitioner

 

Inhoudelijk

Je krijgt een uitgebreid handboek met daarin alle scripts van;

 • de viertal sessies
 • de sessie afkeer tegen verslaving zoals chocolade, cola enz enz
 • de audio ondersteuning
 • De therapie voor eventuele sabotage ’s
 • en nog veel meer….

Na het volgen van deze training krijg je een BATC geaccrediteerd certificaat en kun jij meteen aan de slag om jouw cliënten te helpen hun doelen te bereiken. Daarnaast voeg ik je toe aan een besloten Facebook groep. Hierin kunnen vragen gesteld worden, zodat we elkaar naar een hoger niveau tillen!

“Ontdek tijdens deze tweedaagse hoe jij mensen echt kan gaan helpen door niet aan symptoombestrijding te doen, maar doormiddel van dit programma echt naar de kern te gaan van een probleem. “

Ben jij net zo nieuwsgierig en enthousiast als ik? Vraag dan naar de eerste volgende data en dan zie ik je binnenkort persoonlijk! Ik heb er zin in!

Vriendelijke groet,

Bianca

 

Wat anderen vonden van de training:

MarjonIk heb de 2-daagse training met veel plezier en interesse gevolgd en ook zelf een maagverkleining ondergaan tijdens een groepssessie om het zelf ook te kunnen voelen. Het resultaat is echt verbazingwekkend!!Dat je echt per direct een “vol” gevoel ervaart…

De training was goed georganiseerd en gestructureerd. Bianca gebruikte veel praktijkvoorbeelden. Dit maakt dat je ook per direct aan de slag kunt in je eigen praktijk. Alle scripts worden aangeboden in een overzichtelijke reader. Bianca de training was top!

Marjon Gaikhorst, Hummelo

 


Wellicht heb je gezien dat ik gister tijdens de training niet meeging in de sessie van het plaatsen van de virtuele maagverkleining. Dat lag aan het feit dat ik wilde observeren hoe de sessie ging. Kennelijk is er toch iets gebeurd want ondanks dat ik vanochtend een Shiatsu sessie heb gegeven en vervolgens ruim half uur in de tuin aan het snoeien ben geweest, het bordje warm eten niet leeggegeten in de keuken terecht kwam! En ik had net zoveel opgeschept wat ik gewoonlijk eet. Dat is om in jullie taal gebruik te zeggen: “Best apart!” Hmmm, ook al mijn taalgebruik dus.

In ieder geval, ik ben blij met deze training en de eerste twee cliënten hebben een afspraak gemaakt.  Vlieguren!

A. de Boer, Groningen


MartijnMiddels deze weg wil ik je bedanken voor de afgelopen dagen dat we bij je de training voor de virtuele maagverkleining hebben mogen volgen.

Ik ben blij deze extra training aan mijn wapenarsenaal te hebben toegevoegd om daarmee te mogen bijdragen aan een stukje geluk in het leven van mensen.

Het waren twee inspirerende en mooie dagen, waarbij de interacties met de collega’s ook hier weer tot waardevolle informatie en toevoegingen hebben geleid. Nogmaals dank!

Groet, Martijn Regelink, Ruurlo


 

Bij Bianca afgelopen weekeind alles geleerd over de virtuele maagverkleining. Een prachtige tool om je cliënten te helpen af te vallen door gedragsverandering vanuit het onbewuste.

De groep was groot genoeg om te oefenen met elkaar en klein genoeg om veel van elkaars ervaring te leren. Bianca bedankt voor de prettige manier van onderwijzen. A. Hooijer, Zuidwolde


Ik heb dit weekend de training Virtuele Maagverkleining gevolgd. Ik kende globaal het programma van de Virtuele Maagband al maar jij hebt er zulke waardevolle dingen aan toegevoegd. Het geeft me het idee een volledig programma aan te kunnen bieden met daarin ruimte om je helemaal aan te passen aan de cliënt en eventuele moeilijkheden op te vangen mocht dit nodig zijn.

Dit heeft ervoor gezorgd dat ik ontzettend uitkijk naar mijn eerste klanten en echt zin heb het traject aan te bieden. Ik heb daar alle vertrouwen in. Je manier van trainen is open, duidelijk, met veel humor.

Ik wil je bedanken voor dit leerzame weekend waar ik erg naar uit heb gekeken en de moeite meer dan waard was.

E. Snuif, Wormerveer


Ik heb de 2-daagse training voor het plaatsen van de virtuele maagverkleining gevolgd bij Bianca L’abée.

 Een geweldige aanvulling voor mij als hypnotherapeut.

De 2 dagen waren zeer leerzaam, alles werd heel duidelijk uitgelegd en het geleerde werd ook in praktijk gebracht.

Dezelfde week na de training ben ik de maagverkleining bij verschillende cliënten gaan plaatsen met geweldig resultaat inmiddels.

Gemiddeld zijn de cliënten nu in 9 weken tijd 10 kilo aan gewicht verloren zonder enkele moeite hiervoor te doen.

Tijdens de training werd de maagverkleining bij 1 cursist gedaan en konden wij als hypnotherapeuten in groepsverband de sessie meevolgen. De geweldige veranderingen werden al snel zichtbaar op de weegschaal.

Nu 10 weken later ben ik ruim 8 kilo kwijt en heb ik mijn doel bijna bereikt.

De training is zeker een aanrader voor je praktijk alsook voor jezelf.

Bianca heel erg bedankt voor deze geweldige training. Je bent een Topper.

G.Kas, Overpelt