‘Geluk zit in jou’ heb ik gekozen doordat ik via mijn opleiding tot hypnotherapeut er achter ben gekomen hoe krachtig jouw lichaam, jouw brein eigenlijk is. En dat je daar moet zijn om oude patronen te veranderen, zodat je het geluk in jou weer kan voelen.

De basis van ‘Geluk zit in jou’ is aandacht brengen in de enige tijd die we hebben om te leven: het huidige moment , ‘hier’ en ‘nu’.

Vaak leven we op de automatische piloot en reageren we vanuit oude patronen. Wij worden meegenomen door allerlei gedachten, angsten of fobieën, we maken ons zorgen, herbeleven frustraties of lopen de hele tijd te mokken. Het huidige moment wordt amper ervaren omdat we er vaak niet helemaal bij zijn want we hebben het druk, druk, druk. Dat kost energie, geeft spanning en is niet effectief.

Behandeling:
Bij het stellen van de diagnose tijdens de intake is het uitsluiten van medische oorzaken. Is er een medische oorzaak, dan is een verwijsbrief van je huisarts een voorwaarde.

Tussen elke sessie zit 1 a 2 weken ruimte waarin het geleerde direct in de praktijk geoefend wordt. In de praktijk blijkt dat na het volgen van het complete programma de meeste klachten opgelost dan wel hanteerbaar zijn en dat gestelde doelen zijn behaald.